Schrijf in mijn gastenboek
  • Bart van Vegchel (2 mei 2015): Beste Lineke, Doordat ik op zoek was naar een Schumann buste of beeldje kwam ik op jouw site terecht. En toen heb ik alle beelden aangeklikt om telkens weer verrast te worden. Ik ben ook werkzaam geweest in het muziekonderwijs, als hoornist. Soms speel ik een beetje piano als hobby, maar helaas niet goed genoeg voor de mooiste Schumann stukken. Het lijkt me super om Florestan en Eusebius op mijn piano te zetten want dat ziet er toch wel wat kleuriger uit dan een wit borstbeeldje. Dus ik wilde eigenlijk vragen of ik ze mag kopen en hoe dat normaal in z'n werk gaat. Want volgens mij zit je niet in de buurt en je werk is van glas.......(Nederland is gelukkig niet zo groot) Groeten Bart van Vegchel ( bartvanvegchel@hotmail.com )
  • Jitske Rots-Steendam (22 augustus 2013): Dag Lineke, Wat maak je mooie glaswerken en zo kleurig! Hartelijke groeten, Jitske.
  • Marie-Claire van der steen (29 mei 2012): Hallo mevrouw tulp, Heel toevallig was ik in het weekend in een galerie in de rijp en tot mijn verbazing zag ik daar werk van u dat bijna exact hetzelfde was als de objecten die ik maak. Ook ik stapel gevonden glas op elkaar en maak er opnieuw een kandelaar van. Wat leuk om uw video te zien. Het was verrassend omdat ik niemand ken die dit ook doet en dan nog wel zo identiek. Vriendelijke groet, Marie-Claire van der steen